OBEDOVÉ MENU 1.6.2023

ŠTVRTOK
Polievka 1:
Gulášová polievka
(1,7,9) 0,25 l
Polievka 2:
Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou
(1,9) 0,30 l
Menu A:
Pomaly pečená bravčová panenka na tekvicovom rizote so šalviou, zemiakovými
 chipsami a parmezánom
(1,6,7) 120 g
Menu B:
Grilované bravčové medailóniky s opekanými zemiačikmi a tzatziky šalátom
(7,9) 150 g
Menu C:
Tagliolini so zeleninou na masle, olivami a mozzarellou
(1,3,7,9) 300 g
Šalát:
Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou
  150 g

 

 

 

Polievka 1: 1,80 €
Polievka 2: 1,80 €
Menu A: 6,90 €
Menu B: 6,50 €
Menu C: 5,90 €
Šalát: 2,40 €
Balenie: 0,30 €
Taška: 0,20 €