OBEDOVÉ MENU 14.10. - 18.10.2024
14.10.2024 | ||
Polievka 1: | Lusková kyslá (1,6,7,9) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Pomaly pečená divina na slivkách so žemľovou knedľou (1,3,6,7) | 120 g |
Menu B: | Bravčové soté s bretánskou zeleninou a zemiakovou kašou (1,7,9,12) | 150 g |
Menu C: | Hráškové rizoto s prossciuttovýmichipsami a parmezánom (6,7,9) | 300 g |
Menu D: | Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) | 300 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
15.10.2024 | ||
Polievka 1: | Krémová pórová (1,6,7,9) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Pomaly pečená divina na slivkách so žemľovou knedľou (1,3,6,7) | 120 g |
Menu B: | Kuracie na paprike s hráškom a tarhoňou (1,3,7,9,10,12) | 150 g |
Menu C: | Bryndzové halušky s domácou slaninkou a pažítkou (1,3,7,12) | 300 g |
Menu D: | Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) | 300 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
16.10.2024 | ||
Polievka 1: | Fazuľová so zeleninou a údeným mäsom (1,3,6,7,9) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Pomaly pečená divina na slivkách so žemľovou knedľou (1,3,6,7) | 120 g |
Menu B: | Francúzske zemiaky s klobáskou a kyslou uhorkou (1,3,7,10,12) | 150 g |
Menu C: | Pokebowl so zeleninou, riasami a wasabi majonézou (3,6,7,10,11) | 300 g |
Menu D: | Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) | 300 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
17.10.2024 | ||
Polievka 1: | Kulajda (1,3,6,7,11) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Pomaly pečená divina na slivkách so žemľovou knedľou (1,3,6,7) | 120 g |
Menu B: | Tradičný segedínsky guláš s domácou kysnutou knedľou (1,3,6,7,9,12) | 150 g |
Menu C: | Penne s omáčkou z pečených paprík a rajčín so zrejúcim syrom (1,3,7,9) | 300 g |
Menu D: | Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) | 300 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
18.10.2024 | ||
Polievka 1: | Kelová polievka (1,7,9) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Pomaly pečená divina na slivkách so žemľovou knedľou (1,3,6,7) | 120 g |
Menu B: | Vyprážaná tilapia s tlačenými zemiakmi a tatárskou omáčkou (1,3,4,6,7,10,11) | 150 g |
Menu C: | Ryžový nákyp s broskyňami a tvarohom (1,3,7) | 300 g |
Menu D: | Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) | 300 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
Polievka: | 1,80 € |
Menu A: | 6,90 € |
Menu B: | 6,50 € |
Menu C: | 5,90 € |
Menu D: | 5,90 € |
Šalát: | 2,40 € |
Balenie: | 0,30 € |