
OBEDOVÉ MENU 3.2. - 7.2.2025
3.2.2025 | ||
Polievka 1: | Krémová zeleninová (1,7,9) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Morčacie involtini so sušenou paradajkou, špenátom a syrom s grilovanou zeleninou a zemiakom hasselback (6,7,10) |
120 g |
Menu B: | Bravčové medailónky na dusených fazuľkách s gratinovanými zemiakmi (1,7,9,12) | 150 g |
Menu C: | Hubové rizoto s hoblinkami zrejúceho syra a výhonkami hrášku (6,7,9) | 300 g |
Menu D: | Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) | 300 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
4.2.2025 | ||
Polievka 1: | Zemiaková kyslá (1,3,7,9) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Morčacie involtini so sušenou paradajkou, špenátom a syrom s grilovanou zeleninou a zemiakom hasselback (6,7,10) |
120 g |
Menu B: | Smotanové cestoviny s kuracím mäsom a modrým syrom (1,3,7,9,10,12) | 150 g |
Menu C: | Fazuľový prívarok s vajcom benedikt a petržlenovou vňaťou (1,3,6,7,9) | 300 g |
Menu D: | Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) | 300 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
5.2.2025 | ||
Polievka 1: | Hríbová polievka (1,6,7) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Morčacie involtini so sušenou paradajkou, špenátom a syrom s grilovanou zeleninou a zemiakom hasselback (6,7,10) |
120 g |
Menu B: | Morčacie soté na maďarský spôsob s domácou kysnutou knedľou (1,3,7,10,12) | 150 g |
Menu C: | Špargľové rizoto s mozzarellou a bylinkami (6,7,10,11) | 300 g |
Menu D: | Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) | 300 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
6.2.2025 | ||
Polievka 1: | Boršč (1,6,7,9,10,12) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Morčacie involtini so sušenou paradajkou, špenátom a syrom s grilovanou zeleninou a zemiakom hasselback (6,7,10) |
120 g |
Menu B: | Vyprážaný bravčový rezeň s majonézovým šalátom (1,3,5,6,10,12) | 150 g |
Menu C: | Dusená pohánka s drvenými paradajkami, cuketou a olivami, posypané parmezánom (6,7) | 300 g |
Menu D: | Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) | 300 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
7.2.2025 | ||
Polievka 1: | Mrkvová krémová (1,7) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Morčacie involtini so sušenou paradajkou, špenátom a syrom s grilovanou zeleninou a zemiakom hasselback (6,7,10) |
120 g |
Menu B: | Grilovaná tilapia s holandskou omáčkou a tlačenými zemiakmi s pažítkou (1,3,4,6,7,10,12) | 150 g |
Menu C: | Domáce zemiakové gnochi s orechmi, preliate maslom, posypané práškovým cukrom (1,3,7,8) |
300 g |
Menu D: | Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) | 300 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
Polievka: | 1,80 € |
Menu A: | 6,90 € |
Menu B: | 6,50 € |
Menu C: | 5,90 € |
Menu D: | 5,90 € |
Šalát: | 2,40 € |
Balenie: | 0,30 € |