OBEDOVÉ MENU 17.3. - 21.3.2025

17.3.2025
Polievka 1: Brokolicová krémová (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Dusený losos so zeleninou na masle a s varenými zemiakmi s vňatkou (4,6,7) 120 g
Menu B: Kurací steak so syrovou omáčkou, dusenou ryžou a baby karotkou (1,7,9) 150 g
Menu C: Bryndzové halušky so slaninkou a pažítkou (1,3,7) 300 g
Menu D: Miešaný šalát s grilovanými kuracími kúskami a s bagetkou (1,3,6,7,8) 300 g
Menu E: Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) 150 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
18.3.2025
Polievka 1: Šošovicová polievka (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Dusený losos so zeleninou na masle a s varenými zemiakmi s vňatkou (4,6,7) 120 g
Menu B: Vyprážaný kurací rezeň s opekanými zemiakmi a marhuľami (1,3,7,9) 150 g
Menu C: Humus s pita chlebom a čerstvou zeleninou (6,7,9,10) 300 g
Menu D: Granatiersky pochod so syrom a sterilizovanou uhorkou (1,3,7,9,12) 300 g
Menu E: Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) 150 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
19.3.2025
Polievka 1: Kapustnica (1,6,9,12) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Dusený losos so zeleninou na masle a s varenými zemiakmi s vňatkou (4,6,7) 120 g
Menu B: Mäsové guličky na paradajkovej omáčke s varenými zemiakmi s vňaťou (1,3,7,9) 150 g
Menu C: BBQ kuracie stehienka s batátovými hranolkami a maslovou kukuricou (6,7,10) 300 g
Menu D: Cestoviny s pestom, sušenými paradajkami a parmezánom (1,3,7) 300 g
Menu E: Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) 150 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
20.3.2025
Polievka 1: Bryndzová polievka so slaninou (1,6,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Dusený losos so zeleninou na masle a s varenými zemiakmi s vňatkou (4,6,7) 120 g
Menu B: Pomaly pečená bravčová krkovička na dusenej bielej kapuste s domácou kysnutou knedľou
(1,3,6,7,9)
150 g
Menu C: Zeleninové rizoto s hoblinkami parmezánu (1,7,9) 300 g
Menu D: Bravčové stehno na hrášku s tarhoňou a čalamádou (1,3,7,9,12) 300 g
Menu E: Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) 150 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
21.3.2025
Polievka 1: Hráškový krém (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Dusený losos so zeleninou na masle a s varenými zemiakmi s vňatkou (4,6,7) 120 g
Menu B: Dusené hovädzie s chrenovou omáčkou a domácou kysnutou knedľou (1,3,6,7,10) 150 g
Menu C: Domáce šúľance s makom, preliate maslom (1,3,7) 300 g
Menu D: Kuracie špízy so zeleninou a zemiakmi (6,7,10) 300 g
Menu E: Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) 150 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g

 

 

 

Polievka 1: 2,00 €
Polievka 2: 2,00 €
Menu A: 6,90 €
Menu B: 6,50 €
Menu C: 5,90 €
Menu D: 5,90 €
Menu E: 5,90 €
Šalát: 2,40 €
Balenie: 0,30 €
Taška: 0,20 €