OBEDOVÉ MENU 20.1. - 24.1.2025

20.1.2025
Polievka 1: Cesnaková polievka s krutónmi (1,3,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Burger s trhaným bravčovým mäsom na červenom korení, s karamelizovanou cibuľkou
a batátovými hranolkami (1,3,5,7,10,11)
120 g
Menu B: Kurací steak s provensálskym korením, mäsovou ryžou a malým šalátikom (1,6,7,9) 150 g
Menu C: Cestoviny s pestom, rukolou a cherry paradajkami (1,3,6,7) 300 g
Menu D: Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) 300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
21.1.2025
Polievka 1: Hrachová polievka s údeným mäsom (1,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Burger s trhaným bravčovým mäsom na červenom korení, s karamelizovanou cibuľkou
a batátovými hranolkami (1,3,5,7,10,11)
120 g
Menu B: Pomaly pečený bravčový bôčik so zemiakovou kašou a sterilizovanou zeleninou (1,7,9,12) 150 g
Menu C: Grécky šalát s čiernymi olivami, feta syrom a cesnakovou bagetkou (1,3,6,7,11) 300 g
Menu D: Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) 300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
22.1.2025
Polievka 1: Cuketová polievka (1,3,6,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Burger s trhaným bravčovým mäsom na červenom korení, s karamelizovanou cibuľkou
a batátovými hranolkami (1,3,5,7,10,11)
120 g
Menu B: Krémové rizoto s plodmi mora, výhonkami hrášku a hoblinkami syra (2,4,6,7,14) 150 g
Menu C: Chrumkavé tofu na sladkokyslý spôsob, s jazmínovou ryžou a praženým pórom (6,7) 300 g
Menu D: Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) 300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
23.1.2025
Polievka 1: Zeleninová polievka s krupicovými haluškami (1,3,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Burger s trhaným bravčovým mäsom na červenom korení, s karamelizovanou cibuľkou
a batátovými hranolkami (1,3,5,7,10,11)
120 g
Menu B: Zemiakové placky plnené s kuracím curry a s paradajkovo-cibuľovým šalátikom (1,3,9) 150 g
Menu C: Zapekaný baklažán s varenými zemiakmi a vňaťkou (1,3,7) 300 g
Menu D: Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) 300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
24.1.2025
Polievka 1: Fazuľová kyslá s kôprom (1,7,9,12) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Burger s trhaným bravčovým mäsom na červenom korení, s karamelizovanou cibuľkou
a batátovými hranolkami (1,3,5,7,10,11)
120 g
Menu B: Bravčová sekaná plnená syrom, obalená slaninkou s tlačenými zemiakmi a pažítkou
(1,3,6,7,10)
150 g
Menu C: Cisársky trhanec s vanilkovým krémom a lesným ovocím ( 1,3,7) 300 g
Menu D: Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) 300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g

 

 

 

Polievka: 1,80 €
Menu A: 6,90 €
Menu B: 6,50 €
Menu C: 5,90 €
Menu D: 5,90 €
Šalát: 2,40 €
Balenie: 0,30 €