OBEDOVÉ MENU 15.4. - 19.4.2024

15.4.2024
Polievka 1: Cesnaková krémová (1,3,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Marinované bravčové ribsy s pečenými zemiačikmi a sterilizovanou zeleninou (6,7,9) 120 g
Menu B: Bravčové medailóniky s brokolicou a batátovou kašou (1,3,6,7) 150 g
Menu C: Krémové tekvicové tagliatelle s baby špenátom a syrom (1,3,7,9) 300 g
Menu D: Kuracie stripsy v pikantných kukuričných lupienkoch so zemiakovými kroketami a domácou
majonézou (1,3,6,7,10)
300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
16.4.2024
Polievka 1: Hrachová s údeným mäsom (1,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Marinované bravčové ribsy s pečenými zemiačikmi a sterilizovanou zeleninou (6,7,9) 120 g
Menu B: Hovädzie zadné s chrenovou omáčkou a kysnutou knedľou (1,3,7,9,10) 150 g
Menu C: Gratinovaná zelenina s mozzarellou, pestom a zemiakmi (6,7,8,9) 300 g
Menu D: Kuracie stripsy v pikantných kukuričných lupienkoch so zemiakovými kroketami a domácou
majonézou (1,3,6,7,10)
300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
17.4.2024
Polievka 1: Zelerová krémová (1,3,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Marinované bravčové ribsy s pečenými zemiačikmi a sterilizovanou zeleninou (6,7,9) 120 g
Menu B: Grilovaný kurací steak s fazuľovými strukmi, maslovou ryžou a šalátikom (7,9) 150 g
Menu C: Zemiakové gnocchi s omáčkou z pečených paprík, pažítkou a syrom (1,3,5,6,7) 300 g
Menu D: Kuracie stripsy v pikantných kukuričných lupienkoch so zemiakovými kroketami a domácou
majonézou (1,3,6,7,10)
300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
18.4.2024
Polievka 1: Bryndzová polievka so slaninkou (1 6,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Marinované bravčové ribsy s pečenými zemiačikmi a sterilizovanou zeleninou (6,7,9) 120 g
Menu B: Vyprážaný bravčový rezeň, varené zemiaky s petržlenovou vňaťou a tatárskou omáčkou
(1,3,5,7)
150 g
Menu C: Pokébowl s čerstvou zeleninou, marinovaným tofu, wasabi majonézou, riasami a sezamom
(6,7,11)
300 g
Menu D: Kuracie stripsy v pikantných kukuričných lupienkoch so zemiakovými kroketami a domácou
majonézou (1,3,6,7,10)
300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
19.4.2024
Polievka 1: Fazuľová kyslá (1,7,9,12) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Marinované bravčové ribsy s pečenými zemiačikmi a sterilizovanou zeleninou (6,7,9) 120 g
Menu B: Lasagne s rukolou a parmezánom (1,3,7,9) 150 g
Menu C: Domáce šišky s marhuľovým džemom (1,3,7) 300 g
Menu D: Kuracie stripsy v pikantných kukuričných lupienkoch so zemiakovými kroketami a domácou
majonézou (1,3,6,7,10)
300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g

 

 

 

Polievka 1: 1,80 €
Polievka 2: 1,80 €
Menu A: 6,90 €
Menu B: 6,50 €
Menu C: 5,90 €
Menu D: 5,90 €
Šalát: 2,40 €
Balenie: 0,30 €
Taška: 0,20 €