OBEDOVÉ MENU 3.2. - 7.2.2025

3.2.2025
Polievka 1: Krémová zeleninová (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Morčacie involtini so sušenou paradajkou, špenátom a syrom s grilovanou zeleninou
a zemiakom hasselback (6,7,10)
120 g
Menu B: Bravčové medailónky na dusených fazuľkách s gratinovanými zemiakmi (1,7,9,12) 150 g
Menu C: Hubové rizoto s hoblinkami zrejúceho syra a výhonkami hrášku (6,7,9) 300 g
Menu D: Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) 300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
4.2.2025
Polievka 1: Zemiaková kyslá (1,3,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Morčacie involtini so sušenou paradajkou, špenátom a syrom s grilovanou zeleninou
a zemiakom hasselback (6,7,10)
120 g
Menu B: Smotanové cestoviny s kuracím mäsom a modrým syrom (1,3,7,9,10,12) 150 g
Menu C: Fazuľový prívarok s vajcom benedikt a petržlenovou vňaťou (1,3,6,7,9) 300 g
Menu D: Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) 300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
5.2.2025
Polievka 1: Hríbová polievka (1,6,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Morčacie involtini so sušenou paradajkou, špenátom a syrom s grilovanou zeleninou
a zemiakom hasselback (6,7,10)
120 g
Menu B: Morčacie soté na maďarský spôsob s domácou kysnutou knedľou (1,3,7,10,12) 150 g
Menu C: Špargľové rizoto s mozzarellou a bylinkami (6,7,10,11) 300 g
Menu D: Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) 300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
6.2.2025
Polievka 1: Boršč (1,6,7,9,10,12) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Morčacie involtini so sušenou paradajkou, špenátom a syrom s grilovanou zeleninou
a zemiakom hasselback (6,7,10)
120 g
Menu B: Vyprážaný bravčový rezeň s majonézovým šalátom (1,3,5,6,10,12) 150 g
Menu C: Dusená pohánka s drvenými paradajkami, cuketou a olivami, posypané parmezánom (6,7) 300 g
Menu D: Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) 300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
7.2.2025
Polievka 1: Mrkvová krémová (1,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Morčacie involtini so sušenou paradajkou, špenátom a syrom s grilovanou zeleninou
a zemiakom hasselback (6,7,10)
120 g
Menu B: Grilovaná tilapia s holandskou omáčkou a tlačenými zemiakmi s pažítkou (1,3,4,6,7,10,12) 150 g
Menu C: Domáce zemiakové gnochi s orechmi, preliate maslom, posypané práškovým cukrom
(1,3,7,8)
300 g
Menu D: Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) 300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g

 

 

 

Polievka: 1,80 €
Menu A: 6,90 €
Menu B: 6,50 €
Menu C: 5,90 €
Menu D: 5,90 €
Šalát: 2,40 €
Balenie: 0,30 €