
OBEDOVÉ MENU 17.3. - 21.3.2025
17.3.2025 | ||
Polievka 1: | Brokolicová krémová (1,7,9) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Dusený losos so zeleninou na masle a s varenými zemiakmi s vňatkou (4,6,7) | 120 g |
Menu B: | Kurací steak so syrovou omáčkou, dusenou ryžou a baby karotkou (1,7,9) | 150 g |
Menu C: | Bryndzové halušky so slaninkou a pažítkou (1,3,7) | 300 g |
Menu D: | Miešaný šalát s grilovanými kuracími kúskami a s bagetkou (1,3,6,7,8) | 300 g |
Menu E: | Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) | 150 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
18.3.2025 | ||
Polievka 1: | Šošovicová polievka (1,7,9) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Dusený losos so zeleninou na masle a s varenými zemiakmi s vňatkou (4,6,7) | 120 g |
Menu B: | Vyprážaný kurací rezeň s opekanými zemiakmi a marhuľami (1,3,7,9) | 150 g |
Menu C: | Humus s pita chlebom a čerstvou zeleninou (6,7,9,10) | 300 g |
Menu D: | Granatiersky pochod so syrom a sterilizovanou uhorkou (1,3,7,9,12) | 300 g |
Menu E: | Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) | 150 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
19.3.2025 | ||
Polievka 1: | Kapustnica (1,6,9,12) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Dusený losos so zeleninou na masle a s varenými zemiakmi s vňatkou (4,6,7) | 120 g |
Menu B: | Mäsové guličky na paradajkovej omáčke s varenými zemiakmi s vňaťou (1,3,7,9) | 150 g |
Menu C: | BBQ kuracie stehienka s batátovými hranolkami a maslovou kukuricou (6,7,10) | 300 g |
Menu D: | Cestoviny s pestom, sušenými paradajkami a parmezánom (1,3,7) | 300 g |
Menu E: | Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) | 150 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
20.3.2025 | ||
Polievka 1: | Bryndzová polievka so slaninou (1,6,7) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Dusený losos so zeleninou na masle a s varenými zemiakmi s vňatkou (4,6,7) | 120 g |
Menu B: | Pomaly pečená bravčová krkovička na dusenej bielej kapuste s domácou kysnutou knedľou
(1,3,6,7,9) |
150 g |
Menu C: | Zeleninové rizoto s hoblinkami parmezánu (1,7,9) | 300 g |
Menu D: | Bravčové stehno na hrášku s tarhoňou a čalamádou (1,3,7,9,12) | 300 g |
Menu E: | Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) | 150 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
21.3.2025 | ||
Polievka 1: | Hráškový krém (1,7,9) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Dusený losos so zeleninou na masle a s varenými zemiakmi s vňatkou (4,6,7) | 120 g |
Menu B: | Dusené hovädzie s chrenovou omáčkou a domácou kysnutou knedľou (1,3,6,7,10) | 150 g |
Menu C: | Domáce šúľance s makom, preliate maslom (1,3,7) | 300 g |
Menu D: | Kuracie špízy so zeleninou a zemiakmi (6,7,10) | 300 g |
Menu E: | Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) | 150 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
Polievka 1: | 2,00 € |
Polievka 2: | 2,00 € |
Menu A: | 6,90 € |
Menu B: | 6,50 € |
Menu C: | 5,90 € |
Menu D: | 5,90 € |
Menu E: | 5,90 € |
Šalát: | 2,40 € |
Balenie: | 0,30 € |
Taška: | 0,20 € |