
OBEDOVÉ MENU 1.6.2023
ŠTVRTOK | |
Polievka 1: | |
Gulášová polievka | |
(1,7,9) | 0,25 l |
Polievka 2: | |
Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou | |
(1,9) | 0,30 l |
Menu A: | |
Pomaly pečená bravčová panenka na tekvicovom rizote so šalviou, zemiakovými chipsami a parmezánom |
|
(1,6,7) | 120 g |
Menu B: | |
Grilované bravčové medailóniky s opekanými zemiačikmi a tzatziky šalátom | |
(7,9) | 150 g |
Menu C: | |
Tagliolini so zeleninou na masle, olivami a mozzarellou | |
(1,3,7,9) | 300 g |
Šalát: | |
Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | |
150 g |
Polievka 1: | 1,80 € |
Polievka 2: | 1,80 € |
Menu A: | 6,90 € |
Menu B: | 6,50 € |
Menu C: | 5,90 € |
Šalát: | 2,40 € |
Balenie: | 0,30 € |
Taška: | 0,20 € |