OBEDOVÉ MENU 20.1. - 24.1.2025
20.1.2025 | ||
Polievka 1: | Cesnaková polievka s krutónmi (1,3,6,7,9) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Burger s trhaným bravčovým mäsom na červenom korení, s karamelizovanou cibuľkou
a batátovými hranolkami (1,3,5,7,10,11) |
120 g |
Menu B: | Kurací steak s provensálskym korením, mäsovou ryžou a malým šalátikom (1,6,7,9) | 150 g |
Menu C: | Cestoviny s pestom, rukolou a cherry paradajkami (1,3,6,7) | 300 g |
Menu D: | Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) | 300 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
21.1.2025 | ||
Polievka 1: | Hrachová polievka s údeným mäsom (1,6,7,9) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Burger s trhaným bravčovým mäsom na červenom korení, s karamelizovanou cibuľkou
a batátovými hranolkami (1,3,5,7,10,11) |
120 g |
Menu B: | Pomaly pečený bravčový bôčik so zemiakovou kašou a sterilizovanou zeleninou (1,7,9,12) | 150 g |
Menu C: | Grécky šalát s čiernymi olivami, feta syrom a cesnakovou bagetkou (1,3,6,7,11) | 300 g |
Menu D: | Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) | 300 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
22.1.2025 | ||
Polievka 1: | Cuketová polievka (1,3,6,7) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Burger s trhaným bravčovým mäsom na červenom korení, s karamelizovanou cibuľkou
a batátovými hranolkami (1,3,5,7,10,11) |
120 g |
Menu B: | Krémové rizoto s plodmi mora, výhonkami hrášku a hoblinkami syra (2,4,6,7,14) | 150 g |
Menu C: | Chrumkavé tofu na sladkokyslý spôsob, s jazmínovou ryžou a praženým pórom (6,7) | 300 g |
Menu D: | Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) | 300 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
23.1.2025 | ||
Polievka 1: | Zeleninová polievka s krupicovými haluškami (1,3,7,9) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Burger s trhaným bravčovým mäsom na červenom korení, s karamelizovanou cibuľkou
a batátovými hranolkami (1,3,5,7,10,11) |
120 g |
Menu B: | Zemiakové placky plnené s kuracím curry a s paradajkovo-cibuľovým šalátikom (1,3,9) | 150 g |
Menu C: | Zapekaný baklažán s varenými zemiakmi a vňaťkou (1,3,7) | 300 g |
Menu D: | Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) | 300 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
24.1.2025 | ||
Polievka 1: | Fazuľová kyslá s kôprom (1,7,9,12) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Burger s trhaným bravčovým mäsom na červenom korení, s karamelizovanou cibuľkou
a batátovými hranolkami (1,3,5,7,10,11) |
120 g |
Menu B: | Bravčová sekaná plnená syrom, obalená slaninkou s tlačenými zemiakmi a pažítkou
(1,3,6,7,10) |
150 g |
Menu C: | Cisársky trhanec s vanilkovým krémom a lesným ovocím ( 1,3,7) | 300 g |
Menu D: | Vyprážaný syr s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,11) | 300 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
Polievka: | 1,80 € |
Menu A: | 6,90 € |
Menu B: | 6,50 € |
Menu C: | 5,90 € |
Menu D: | 5,90 € |
Šalát: | 2,40 € |
Balenie: | 0,30 € |