OBEDOVÉ MENU 2.8. - 6.8.2021

2.8.2021
Polievka 1: Zemiaková kyslá s kôprom a chorizom (1,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Husté jelenie ragú so zeleninou, vaječnými špeclami a chrumkavou cibuľou (1,3,6,7,9) 150 g
Menu B: Linguine bolognese s parmezánom a baby špenátom (1,3,7,9) 300 g
Menu C: Indický dhal z červenej šošovice s restovaným tempehom (6,7,9) 300 g
Šalát: Jarný listový šalát s reďkovkou, cibuľkou a cherry paradajkami 150 g
 
3.8.2021
Polievka 1: Zeleninová krémová s čerstvými bylinkami (1,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Husté jelenie ragú so zeleninou, vaječnými špeclami a chrumkavou cibuľou (1,3,6,7,9) 150 g
Menu B: Dusené hovädzie s kôprovou omáčkou a domácou kysnutou knedľou (1,3,6,7,9) 150 g
Menu C: Cuketovo-hubové soté s tymiánom, pšenom a parmezánom (7,9) 300 g
Šalát: Jarný listový šalát s reďkovkou, cibuľkou a cherry paradajkami 150 g
 
4.8.2021
Polievka 1: Špenátová so smotanou a kúskami opraženého tofu (1,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Husté jelenie ragú so zeleninou, vaječnými špeclami a chrumkavou cibuľou (1,3,6,7,9) 150 g
Menu B: Švédske mäsové guľky s varenými zemiačikmi a brusnicami (1,3,6,7,9,10) 150 g
Menu C: Hummus s grilovanou zeleninou, sezamom a pečivom (1,3,5,6,7,11) 300 g
Šalát: Jarný listový šalát s reďkovkou, cibuľkou a cherry paradajkami 150 g
 
5.8.2021
Polievka 1: Hustá gulášová z mletého mäsa so zemiakmi (1,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Husté jelenie ragú so zeleninou, vaječnými špeclami a chrumkavou cibuľou (1,3,6,7,9) 150 g
Menu B: Vyprážaný bravčový rezeň so sedliackym zemiakovým šalátom (1,3,7,9,12) 150 g
Menu C: Tekvicové rizoto s gorgonzolou a pečenými semiačkami (7,8,9) 300 g
Šalát: Jarný listový šalát s reďkovkou, cibuľkou a cherry paradajkami 150 g
 
6.8.2021
Polievka 1: Šošovicová na kyslo s vajíčkom (1,3,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Husté jelenie ragú so zeleninou, vaječnými špeclami a chrumkavou cibuľou (1,3,6,7,9) 150 g
Menu B: Vyprážaná brokolica na zemiakovej pene s mascarpone a tatárskou omáčkou (1,3,6,7,9,10) 300 g
Menu C: Cisársky trhanec s javorovým sirupom, drobným ovocím a rozvarenými jablkami (1,3,7) 300 g
Šalát: Jarný listový šalát s reďkovkou, cibuľkou a cherry paradajkami 150 g

 

 

 

Polievka 1: 1,30 €
Polievka 2: 1,30 €
Menu A: 5,40 €
Menu B: 4,40 €
Menu C: 4,40 €
Šalát: 2,00 €
Balenie: 0,30 €
Taška: 0,20 €