OBEDOVÉ MENU 19.8. - 23.8.2019

19.8.2019
Polievka 1: Kyslá polievka zo zelenej fazuľky s kôprom (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Burgundské hovädzie ragú s rizoni (1,3,7,9,10) 120 g
Menu B: Vyprážaný karfiol so zemiakovou kašou a malým šalátom (1,3,7,9) 300 g
Menu C: Grilované halloumi s listovým šalátom, žltým melónom a sušeným ovocím (7) 300 g
Dezert: Palacinky (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s mrkvou, jablkom a citrónom 150 g
 
20.8.2019
Polievka 1: Bryndzová polievka so slaninkou (1,7,12) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Pečené kuracie prsia s mandľami, brokolicovou omáčkou a jazmínovou ryžou (7,8) 150 g
Menu B: Hovädzie pomaly varené s chrenovou omáčkou a domácou knedľou (1,3,7,9) 120 g
Menu C: Makaróny s čedarom, mascarpone a orechmi (1,3,7,9) 300 g
Dezert: Panna Cotta (7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s uhorkou a reďkovkou 150 g
 
21.8.2019
Polievka 1: Hríbová polievka (1,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Bravčová panenka v slanine na tlačených zemiakoch s oškvarkami a pečenou paprikou (7,9) 120 g
Menu B: Fazuľový prívarok s pečenou sekanou (1,3,7,9) 300 g
Menu C: Grilovaná zelenina s pestom a kuskusom (1,7,9) 300 g
Dezert: Mrkvová torta (1,3,8) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s čerstvou cviklou a mrkvou 150 g
 
22.8.2019
Polievka 1: Boršč (1,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Flank steak s grilovanými šampiňónmi a miešaným šalátom (7,9) 120 g
Menu B: Lasagne Bolognese (1,3,7,9) 300 g
Menu C: Vyprážaná tekvica s tzatziky dresingom a varenými zemiačikmi s vňaťou (1,3,7) 300 g
Dezert: Tvarohový krém s ovocím (7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s kapustou a paprikou 150 g
 
23.8.2019
Polievka 1: Cuketová polievka s kari smotanou (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Teľací guláš so zeleninou, podávaný so žemľovou knedľou (1,3,7,8,9) 120 g
Menu B: Pečená morská šťuka na cícerovom leče so semiačkami (1,7,8,9) 150 g
Menu C: Orechové palacinky poliate čokoládou a vanilkovou smotanou (1,3,7,8) 300 g
Dezert: Zmrzlina s ovocím (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát so cherry paradajkami 150 g

 

 

 

Polievka 1: 1 €
Polievka 2: 1 €
Menu A: 4,90 €
Menu B: 3,90 €
Menu C: 3,90 €
Dezert: 1,40 €
Šalát: 2 €
Balenie: 0,30 €
Taška: 0,20 €