OBEDOVÉ MENU 23.5. - 27.5.2022
23.5.2022 | ||
Polievka 1: | Jemná hrachová s kyslou smotanou a majoránkou (1,6,7,9) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Maslová ryba s petržlenovými zemiakmi, glazovaná špargľa a holandská omáčka (4,7,9) | 120 g |
Menu B: | Konfitovaná bravčová krkovička na masle so zemiakovým ragú (6,7,9) | 150 g |
Menu C: | Čierny koreň s cviklovým hummusom a jazmínovou ryžou (5,6, 9,11) | 300 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
24.5.2022 | ||
Polievka 1: | Zemiakovo-pórová so strateným vajíčkom (1,3,6,7,9) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Maslová ryba s petržlenovými zemiakmi, glazovaná špargľa a holandská omáčka (4,7,9) | 120 g |
Menu B: | Burgundské hovädzie zadné s červeným vínom, tarhoňou a kyslou uhorkou (1,3,6,7,9) | 150 g |
Menu C: | Miešaný listový šalát s čerstvou bryndzou, reďkovkou, zemiačikmi a slaninovým chipsom (7,9) | 300 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
25.5.2022 | ||
Polievka 1: | Hustá fazuľová s údeným mäsom, koreňovou zeleninou a klobásou (1,6,7,9) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Maslová ryba s petržlenovými zemiakmi, glazovaná špargľa a holandská omáčka (4,7,9) | 120 g |
Menu B: | Kuracia roládka s prosciuttom a špenátom na paradajkovom risini s hráškom (1,3,7,9) | 150 g |
Menu C: | Zemiakové gnocchi s cuketou, pestom a parmezánom (1,3,7,8,9) | 300 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
26.5.2022 | ||
Polievka 1: | Talianska paradajková s bazalkou a parmezánom (7,9) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Maslová ryba s petržlenovými zemiakmi, glazovaná špargľa a holandská omáčka (4,7,9) | 120 g |
Menu B: | Tradičný segedínsky guláš s domácou kysnutou knedľou (1,3,6,7,9,12) | 150 g |
Menu C: | Špargľové rizoto s čerstvou rukolou a parmezánom (7,9) | 300 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
27.5.2022 | ||
Polievka 1: | Kelová s mrvenicou, zemiakmi a údenou paprikou (1,3,6,7,9) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) | 0,30 l |
Menu A: | Maslová ryba s petržlenovými zemiakmi, glazovaná špargľa a holandská omáčka (4,7,9) | 120 g |
Menu B: | Vykostené kuracie stehno na paprike s maslovými haluškami a cibuľkou (1,3,6,7,9) | 150 g |
Menu C: | Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom a broskyňami (1,3,7) | 300 g |
Šalát: | Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou | 150 g |
Polievka 1: | 1,30 € |
Polievka 2: | 1,30 € |
Menu A: | 5,90 € |
Menu B: | 4,80 € |
Menu C: | 4,80 € |
Šalát: | 2,00 € |
Balenie: | 0,30 € |
Taška: | 0,20 € |