OBEDOVÉ MENU 25.1. - 29.1.2021

25.1.2021
Polievka 1: Kyslá fazuľková polievka (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu B1: Vyprážaný bravčový rezeň s majonézovým zemiakovým šalátom (1,3,5,6,10,12) 300 g
Menu B2: Penne s bazalkovým pestom, rukolou, cherry paradajkami a parmezánom (1,3,7,8,9) 300 g
 
26.1.2021
Polievka 1: Mrkvová krémová (1,3,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu B1: Hovädzie s chrenovou omáčkou a kysnutou knedľou (1,3,7,9,12) 300 g
Menu B2: Kuracie rizoto so zeleninou a kyslou uhorkou (6,7,10,12) 300 g
 
27.1.2021
Polievka 1: Bryndzová polievka (1,7,12) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu B1: Buchty na pare s kakaom a maslom (1,3,7) 300 g
Menu B2: Vyprážaný bravčový rezeň s varenými zemiakmi a kyslou uhorkou (1,3,7) 300 g
 
28.1.2021
Polievka 1: Boršč (1,6,7,9,10,12) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu B1: Hovädzí tokáň na paradajkách a pive so slovenskou ryžou (1,3,7,9) 300 g
Menu B2: Vyprážaný bravčový rezeň s varenými zemiakmi a kyslou uhorkou (1,3,7) 300 g
 
29.1.2021
Polievka 1: Paradajková so syrom (7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu B1: Vyprážaná tilapia s tlačenými zemiakmi a tatárskou omáčkou (1,3,4,6,7,10,12) 300 g
Menu B2: Vyprážaný syr s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou (1,3,7) 300 g

 

 

 

Polievka 1: 1,30 €
Polievka 2: 1,30 €
Menu B1: 4,40 €
Menu B2: 4,40 €
Balenie: 0,30 €
Taška: 0 €