OBEDOVÉ MENU 10.5. - 14.5.2021

10.5.2021
Polievka 1: Kyslá fazuľková s kôprom (1,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Dusené teľacie na maslovej špargli, zemiakovým rosti a beurreblanc (1,3,7,9,12) 150 g
Menu B: Vyprážaný bravčový rezeň s tradičným zemiakovým šalátom (1,3,6,7,8,9,10) 150 g
Menu C: Zeleninové ratatouille s dusenou ryžou a parmezánovým chipsom (7,9) 300 g
Šalát: Jarný listový šalát s reďkovkou, cibuľkou a cherry paradajkami 150 g
 
11.5.2021
Polievka 1: Hustá mrkvová krémová s tekvicovými semiačkami (1,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Dusené teľacie na maslovej špargli, zemiakovým rosti a beurreblanc (1,3,7,9,12) 150 g
Menu B: Hovädzie varené s chrenovou omáčkou a domácou kysnutou knedľou (1,3,6,7,9) 150 g
Menu C: Paradajkové rizoto s kúskami sušených paradajok a konfitovaným cesnakom (7,9) 300 g
Šalát: Jarný listový šalát s reďkovkou, cibuľkou a cherry paradajkami 150 g
 
12.5.2021
Polievka 1: Bryndzový demikát s praženou slaninou (1,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Dusené teľacie na maslovej špargli, zemiakovým rosti a beurreblanc (1,3,7,9,12) 150 g
Menu B: Fazuľový prívarok s konfitovanou krkovičkou a výhonkami (1,6,7,9) 300 g
Menu C: Penne alla arabiatta s trhanou mozzarelou (1,3,7,9) 300 g
Šalát: Jarný listový šalát s reďkovkou, cibuľkou a cherry paradajkami 150 g
 
13.5.2021
Polievka 1: Boršč (1,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Dusené teľacie na maslovej špargli, zemiakovým rosti a beurreblanc (1,3,7,9,12) 150 g
Menu B: Hovädzí tokáň na paradajkách a pive so slovenskou ryžou (1,3,6,7,9) 150 g
Menu C: Hliva na smotane a cesnaku so žemľovou knedľou a praženými orieškami (1,3,7,9,10) 300 g
Šalát: Jarný listový šalát s reďkovkou, cibuľkou a cherry paradajkami 150 g
 
14.5.2021
Polievka 1: Syrová s krutónmi a jarnou cibuľkou (1,3,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Dusené teľacie na maslovej špargli, zemiakovým rosti a beurreblanc (1,3,7,9,12) 150 g
Menu B: Vyprážaná brokolica so zemiakovou penou s mascarpone a domácou tatárskou omáčkou (1,3,6,7,10) 150 g
Menu C: Domáce buchty na pare s kakaom a maslom (1,3,7) 300 g
Šalát: Jarný listový šalát s reďkovkou, cibuľkou a cherry paradajkami 150 g

 

 

 

Polievka 1: 1,30 €
Polievka 2: 1,30 €
Menu A: 5,40 €
Menu B: 4,40 €
Menu C: 4,40 €
Šalát: 2,00 €
Balenie: 0,30 €
Taška: 0,20 €