OBEDOVÉ MENU 6.7. - 10.7.2020

6.7.2020
Polievka 1: Brokolicová s krutónmi a sezamovým olejom (1,7,9,11) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Kurací steak v chimichurri marináde s pečenými zemiakmi s kôprom a zeleninovým šalátom (9) 150 g
Menu B: Bryndzové halušky s opraženou slaninou a pažítkou (1,3,7,9) 300 g
Sezónna ponuka: Uhorkové fettuccine so syrovými nugetkami a čiernymi olivami (1,3,7,9) 300 g
Šalát: Miešaný listový šalát s paradajkami, reďkovkou a cíbikom 150 g
 
7.7.2020
Polievka 1: Šošovicová so zeleninou a údenou paprikou (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Vyprážaný bravčový rezeň s hrubými hranolkami a domácou tatárskou omáčkou (1,3,7,9) 150 g
Menu B: Farebný listový šalát s grilovaným kozím syrom, hroznom, granátovým jablkom a semiačkami (7) 300 g
Sezónna ponuka: Uhorkové fettuccine so syrovými nugetkami a čiernymi olivami (1,3,7,9) 300 g
Šalát: Miešaný listový šalát s paradajkami, reďkovkou a cíbikom 150 g
 
8.7.2020
Polievka 1: Hustá kapustnica s údeným mäsom a lesnými hubami (9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Flank steak na hráškovom pyré s pohánkovo-cviklovým šalátom (7,9) 150 g
Menu B: Tekvicový prívarok s koriandrom a cesnakovým pečivom (1,3,7,9) 300 g
Sezónna ponuka: Uhorkové fettuccine so syrovými nugetkami a čiernymi olivami (1,3,7,9) 300 g
Šalát: Miešaný listový šalát s paradajkami, reďkovkou a cíbikom 150 g
 
9.7.2020
Polievka 1: Francúzska cibuľačka s opečeným toastom so syrom (1,3,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Konfitovaná krkovička s dusenou bielou kapustou a kysnutou knedľou (1,3,7,9) 150 g
Menu B: Vyprážaná brokolica so zemiakovou penou a kapary dresingom (1,3,7,9) 300 g
Sezónna ponuka: Uhorkové fettuccine so syrovými nugetkami a čiernymi olivami (1,3,7,9) 300 g
Šalát: Miešaný listový šalát s paradajkami, reďkovkou a cíbikom 150 g
 
10.7.2020
Polievka 1: Jemná hrášková s vermutom a mätou (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Maslová ryba s pečenou paprikou, citrónom a bylinkovou polentou (4,7,9) 150 g
Menu B: Pirohy so slivkovým lekvárom, makom a maslom (1,3,7) 300 g
Sezónna ponuka: Uhorkové fettuccine so syrovými nugetkami a čiernymi olivami (1,3,7,9) 300 g
Šalát: Miešaný listový šalát s paradajkami, reďkovkou a cíbikom 150 g

 

 

 

Polievka 1: 1,30 €
Polievka 2: 1,30 €
Menu A: 5,40 €
Menu B: 4,40 €
Sezónna ponuka: 4,40 €
Šalát: 2,00 €
Balenie: 0,30 €
Taška: 0,20 €