OBEDOVÉ MENU 10.8. - 14.8.2020

10.8.2020
Polievka 1: Brokolicová s krutónmi a syrom (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Kurací steak s fazuľovými strukmi a zemiakmi z pahreby (7,9) 150 g
Menu B: Risotto al pomodoro e mozzarella (7,9) 300 g
Sezónna ponuka: Špenátové halušky so syrovou omáčkou, orechmi a panchettou (1,3,7,9) 300 g
Šalát: Miešaný listový šalát s mrkvou, kapustou a uhorkou 150 g
 
11.8.2020
Polievka 1: Šošovicová kyslá s kôprom (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Vyprážaný kurací rezeň so zemiakovou penou a domácou čalamádou (1,3,7,9) 150 g
Menu B: Hummus s grilovanou zeleninou a arabským chlebom (1,3,6,7,8,9,10,11) 300 g
Sezónna ponuka: Špenátové halušky so syrovou omáčkou, orechmi a panchettou (1,3,7,9) 300 g
Šalát: Miešaný listový šalát s mrkvou, kapustou a uhorkou 150 g
 
12.8.2020
Polievka 1: Hustá kapustnica so sušenými hubami (9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Hovädzie predné s pečenou koreňovou zeleninou a pohánkovou kašou (7,9) 150 g
Menu B: Grilovaný encián na farebnom šaláte so cherry paradajkami, kalerábom a kuskusom (1,7,9) 300 g
Sezónna ponuka: Špenátové halušky so syrovou omáčkou, orechmi a panchettou (1,3,7,9) 300 g
Šalát: Miešaný listový šalát s mrkvou, kapustou a uhorkou 150 g
 
13.8.2020
Polievka 1: Paradajková polievka s bazalkou a parmezánom (7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Morčacie stehno na arašidovej ryži s restovanou zeleninou a slivkovou omáčkou (7,9,10) 150 g
Menu B: Trofie s pestom, artičokmi a mascarpone (1,3,7,9) 300 g
Sezónna ponuka: Špenátové halušky so syrovou omáčkou, orechmi a panchettou (1,3,7,9) 300 g
Šalát: Miešaný listový šalát s mrkvou, kapustou a uhorkou 150 g
 
14.8.2020
Polievka 1: Hrášková s vermutom, mätou a mascarpone (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Tuniak na bylinkovej polente s feniklom a omáčkou beurreblanc (4,7,9,12) 150 g
Menu B: Celozrnné lievance s banánom, javorovým sirupom a šľahačkou (1,3,7) 300 g
Sezónna ponuka: Špenátové halušky so syrovou omáčkou, orechmi a panchettou (1,3,7,9) 300 g
Šalát: Miešaný listový šalát s mrkvou, kapustou a uhorkou 150 g

 

 

 

Polievka 1: 1,30 €
Polievka 2: 1,30 €
Menu A: 5,40 €
Menu B: 4,40 €
Sezónna ponuka: 4,40 €
Šalát: 2,00 €
Balenie: 0,30 €
Taška: 0,20 €