OBEDOVÉ MENU 25.1. - 29.1.2021
25.1.2021 | ||
Polievka 1: | Kyslá fazuľková polievka (1,7,9) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) | 0,30 l |
Menu B1: | Vyprážaný bravčový rezeň s majonézovým zemiakovým šalátom (1,3,5,6,10,12) | 300 g |
Menu B2: | Penne s bazalkovým pestom, rukolou, cherry paradajkami a parmezánom (1,3,7,8,9) | 300 g |
26.1.2021 | ||
Polievka 1: | Mrkvová krémová (1,3,7,9) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) | 0,30 l |
Menu B1: | Hovädzie s chrenovou omáčkou a kysnutou knedľou (1,3,7,9,12) | 300 g |
Menu B2: | Kuracie rizoto so zeleninou a kyslou uhorkou (6,7,10,12) | 300 g |
27.1.2021 | ||
Polievka 1: | Bryndzová polievka (1,7,12) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) | 0,30 l |
Menu B1: | Buchty na pare s kakaom a maslom (1,3,7) | 300 g |
Menu B2: | Vyprážaný bravčový rezeň s varenými zemiakmi a kyslou uhorkou (1,3,7) | 300 g |
28.1.2021 | ||
Polievka 1: | Boršč (1,6,7,9,10,12) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) | 0,30 l |
Menu B1: | Hovädzí tokáň na paradajkách a pive so slovenskou ryžou (1,3,7,9) | 300 g |
Menu B2: | Vyprážaný bravčový rezeň s varenými zemiakmi a kyslou uhorkou (1,3,7) | 300 g |
29.1.2021 | ||
Polievka 1: | Paradajková so syrom (7) | 0,25 l |
Polievka 2: | Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) | 0,30 l |
Menu B1: | Vyprážaná tilapia s tlačenými zemiakmi a tatárskou omáčkou (1,3,4,6,7,10,12) | 300 g |
Menu B2: | Vyprážaný syr s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou (1,3,7) | 300 g |
Polievka 1: | 1,30 € |
Polievka 2: | 1,30 € |
Menu B1: | 4,40 € |
Menu B2: | 4,40 € |
Balenie: | 0,30 € |
Taška: | 0 € |