OBEDOVÉ MENU 9.12. - 13.12.2019

9.12.2019
Polievka 1: Brokolicová krémová s krutónmi (1,3,6,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Diviačí guláš so zeleninou a lesným ovocím, domáca kysnutá knedľa (1,3,7,9) 120 g
Menu B: Bryndzové pirohy so slaninou a pažítkou (1,3,7) 300 g
Menu C: Hummus s arabským chlebom a zeleninovými hranolkami (1,3,6,8,10,11) 300 g
Dezert: Panna cotta (3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s mrkvou, jablkom a citrónom 150 g
 
10.12.2019
Polievka 1: Šošovicová polievka s klobásou (1,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Pečené bravčové líčka na dusených hríboch s maslovým bulgurom (1,7,9) 120 g
Menu B: Vyprážaný kurací rezeň s bylinkovou ryžou a domácou čalamádou (1,3,7) 150 g
Menu C: Cviklové rizoto s ovčím syrom a orechmi (7,8,9) 300 g
Dezert: Čokoládovo-banánová torta(1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s uhorkou a reďkovkou 150 g
 
11.12.2019
Polievka 1: Domáca kapustnica so sušenými hubami (1) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Pečené bravčové stehno na rozmaríne a fenikli s gratinovanými zemiakmi (1,3,7) 150 g
Menu B: Penne all arrabiatta (1,3,9) 300 g
Menu C: Prívarok z červenej šošovice, pohánkovo-tekvicová placka (1,3,7) 300 g
Dezert: Medové rezy (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s čerstvou cviklou a mrkvou 150 g
 
12.12.2019
Polievka 1: Paradajková polievka s bazalkou a parmezánom (7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Morčacie stehno na zelenine a smotane s bylinkovou polentou (7,9) 150 g
Menu B: Pečená bravčová krkovička s dusenou kapustou a domácou knedľou (1,3,7,12) 150 g
Menu C: Domáce gnocchi so cherry paradajkami, pestom, rukolou a parmezánom (1,3,7,8,9) 300 g
Dezert: Krémeš (7,8) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s kapustou a paprikou 150 g
 
13.12.2019
Polievka 1: Hráškový krém s mätou a mascarpone (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Tilapia v quinoa kruste na ryžovo-šošovicovom šaláte s limetkovou omáčkou (1,3,4,7,9) 120 g
Menu B: Plnená paprika s paradajkovou omáčkou a kysnutým bochníkom (1,3,7,9) 150 g
Menu C: Domáce ovocné knedle s opraženou strúhankou a maslom (1,3,7) 300 g
Dezert: Zmrzlina s ovocím (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát so cherry paradajkami 150 g

 

 

 

Polievka 1: 1 €
Polievka 2: 1 €
Menu A: 4,90 €
Menu B: 3,90 €
Menu C: 3,90 €
Dezert: 1,40 €
Šalát: 2 €
Balenie: 0,30 €
Taška: 0,20 €