OBEDOVÉ MENU 17.2. - 21.2.2020

17.2.2020
Polievka 1: Brokolicová krémová s krutónmi (1,3,6,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Kurací steak s grilovanou paprikou a kukuricou na pečených batátoch (7,9) 150 g
Menu B: Bryndzové halušky s praženou slaninou a pažítkou (1,3,7) 300 g
Menu C: Zapekaná cuketa so syrom na zemiakovej kaši s paradajkovou omáčkou (7,9) 300 g
Dezert: Palacinky s lekvárom a čokoládou (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s mrkvou, jablkom a citrónom 150 g
 
18.2.2020
Polievka 1: Šošovicová polievka s praženým párkom (1,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Teľacie kúsky s pórom na topinamburových plackách (1,3,7,9) 120 g
Menu B: Vyprážaný kurací rezeň s pečenými zemiačikmi a šalátom z nakladanej uhorky (1,3,7) 150 g
Menu C: Hubové rizoto posypané parmezánom (7,9) 300 g
Dezert: Cheesecake (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s uhorkou a reďkovkou 150 g
 
19.2.2020
Polievka 1: Domáca kapustnica so sušenými hubami (1) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Flank steak na zelenom korení a pečeným hríbom portobello (7,9) 120 g
Menu B: Chilli concarne s dusenou ryžou (7,8,9) 150 g
Menu C: Hustý prívarok z maslovej tekvice s kôprovým olejom a pečeným zelerom (7,9) 300 g
Dezert: Čokoládovo-banánová torta (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s čerstvou cviklou a mrkvou 150 g
 
20.2.2020
Polievka 1: Cviklová polievka s kyslou smotanou (7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Trhané teľacie ossobucco na víne s koreňovou zeleninou a štuchanými zemiakmi (7,9) 120 g
Menu B: Pečená bravčová krkovička s dusenou kapustou a domácou knedľou (1,3,7,12) 150 g
Menu C: Grilovaný syr na šošovicovom šaláte s karamelizovanou cibuľou, bulgurom a zeleninou (7,9) 300 g
Dezert: Krémeš (7,8) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s kapustou a paprikou 150 g
 
21.2.2020
Polievka 1: Hráškový krém s mätou a mascarpone (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Maslová ryba s chimichurri na čerstvej červenej kapuste s mrkvou a jazmínovou ryžou (4,6,8,9) 120 g
Menu B: Tortilla plnená kuracím mäsom, šalátom, zeleninou a bylinkovým dresingom (1,3,7,9,10) 300 g
Menu C: Šťavnatý ryžový nákyp s ovocím a smotanovou penou 300 g
Dezert: Zmrzlina s ovocím (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát so cherry paradajkami 150 g

 

 

 

Polievka 1: 1 €
Polievka 2: 1 €
Menu A: 4,90 €
Menu B: 3,90 €
Menu C: 3,90 €
Dezert: 1,40 €
Šalát: 2 €
Balenie: 0,30 €
Taška: 0,20 €