OBEDOVÉ MENU 23.5. - 27.5.2022

23.5.2022
Polievka 1: Jemná hrachová s kyslou smotanou a majoránkou (1,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Maslová ryba s petržlenovými zemiakmi, glazovaná špargľa a holandská omáčka (4,7,9) 120 g
Menu B: Konfitovaná bravčová krkovička na masle so zemiakovým ragú (6,7,9) 150 g
Menu C: Čierny koreň s cviklovým hummusom a jazmínovou ryžou (5,6, 9,11) 300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
24.5.2022
Polievka 1: Zemiakovo-pórová so strateným vajíčkom (1,3,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Maslová ryba s petržlenovými zemiakmi, glazovaná špargľa a holandská omáčka (4,7,9) 120 g
Menu B: Burgundské hovädzie zadné s červeným vínom, tarhoňou a kyslou uhorkou (1,3,6,7,9) 150 g
Menu C: Miešaný listový šalát s čerstvou bryndzou, reďkovkou, zemiačikmi a slaninovým chipsom (7,9) 300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
25.5.2022
Polievka 1: Hustá fazuľová s údeným mäsom, koreňovou zeleninou a klobásou (1,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Maslová ryba s petržlenovými zemiakmi, glazovaná špargľa a holandská omáčka (4,7,9) 120 g
Menu B: Kuracia roládka s prosciuttom a špenátom na paradajkovom risini s hráškom (1,3,7,9) 150 g
Menu C: Zemiakové gnocchi s cuketou, pestom a parmezánom (1,3,7,8,9) 300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
26.5.2022
Polievka 1: Talianska paradajková s bazalkou a parmezánom (7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Maslová ryba s petržlenovými zemiakmi, glazovaná špargľa a holandská omáčka (4,7,9) 120 g
Menu B: Tradičný segedínsky guláš s domácou kysnutou knedľou (1,3,6,7,9,12) 150 g
Menu C: Špargľové rizoto s čerstvou rukolou a parmezánom (7,9) 300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
27.5.2022
Polievka 1: Kelová s mrvenicou, zemiakmi a údenou paprikou (1,3,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Maslová ryba s petržlenovými zemiakmi, glazovaná špargľa a holandská omáčka (4,7,9) 120 g
Menu B: Vykostené kuracie stehno na paprike s maslovými haluškami a cibuľkou (1,3,6,7,9) 150 g
Menu C: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom a broskyňami (1,3,7) 300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g

 

 

 

Polievka 1: 1,30 €
Polievka 2: 1,30 €
Menu A: 5,90 €
Menu B: 4,80 €
Menu C: 4,80 €
Šalát: 2,00 €
Balenie: 0,30 €
Taška: 0,20 €