OBEDOVÉ MENU 23.9. - 27.9.2019

23.9.2019
Polievka 1: Kyslá polievka zo zelenej fazuľky s kôprom (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Hovädzie rezančeky na argentínsky spôsob s dusenou ryžou (9) 120 g
Menu B: Špagety so sušenými paradajkami, rukolou, cesnakom a parmezánom (1,3,7,9) 150 g
Menu C: Hummus s arabským chlebom a mrkvovými hranolkami (5,6,8,11) 300 g
Dezert: Palacinky s lekvárom a čokoládou (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s mrkvou, jablkom a citrónom 150 g
 
24.9.2019
Polievka 1: Bryndzová polievka so slaninkou (1,7,12) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Morčacie filety na fazuľkách s tlačenými zemiakmi so slaninou a paprikovou omáčkou (7,9) 150 g
Menu B: Hovädzie pomaly varené s chrenovou omáčkou a domácou knedľou (1,3,7,9) 120 g
Menu C: Tekvicové rizoto s kozím syrom a semiačkami (7,9) 300 g
Dezert: Čokoládová roláda (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s uhorkou a reďkovkou 150 g
 
25.9.2019
Polievka 1: Hríbová polievka (1,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Grilovaný tempeh na restovanej zelenine julien s jazmínovou ryžou (6,7,9) 300 g
Menu B: Fazuľový prívarok s teľacou fašírkou (1,7,9) 150 g
Menu C: Grilovaný encián na špenátovom šaláte s karamelizovanými orechmi a jablkom (3,7) 300 g
Dezert: Marhuľové rezy (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s čerstvou cviklou a mrkvou 150 g
 
26.9.2019
Polievka 1: Boršč (1,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Hovädzie medailóniky s pórovými zemiakmi a domácou čalamádou (7,9) 150 g
Menu B: Lasagne Bolognese (1,3,7,9) 300 g
Menu C: Gnocchi s hubovou omáčkou a parmezánom (1,3,7,9) 300 g
Dezert: Mrkvová torta (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s kapustou a paprikou 150 g
 
27.9.2019
Polievka 1: Cícerová jemná polievka s bazalkou (7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Pečená platesa s pečenou tekvicou na bylinkovom bulgure a omáčkou so sušených paradajok (1,4,7,9) 120 g
Menu B: Špikované bravčové stehno so slaninou a uhorkou na tarhoni (1,3,7,9) 150 g
Menu C: Domáce šišky s tvarohom a marmeládou (1,3,7) 300 g
Dezert: Zmrzlina s ovocím (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát so cherry paradajkami 150 g

 

 

 

Polievka 1: 1 €
Polievka 2: 1 €
Menu A: 4,90 €
Menu B: 3,90 €
Menu C: 3,90 €
Dezert: 1,40 €
Šalát: 2 €
Balenie: 0,30 €
Taška: 0,20 €