OBEDOVÉ MENU 21.9. - 25.9.2020

21.9.2020
Polievka 1: Jemná zemiaková s kôprom a slaninou (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Bravčový steak na hubovej omáčke so zemiakom hasselback (7,9) 150 g
Menu B: Horehronské gule s kyslou kapustou, smotanou a slaninou (1,3,7,9) 300 g
Menu C: Grilované tofu na strukovinovo-zeleninovom šaláte s kari omáčkou (6,7,8,9) 300 g
Šalát: Miešaný listový šalát s mrkvou, cviklou a uhorkou 150 g
 
22.9.2020
Polievka 1: Krémová zeleninová s koriandrom a smaženou cibuľou (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Teľacie medailóniky so šalviou a prošutom na fazuľkách so zemiakovou penou (3,7,9) 120 g
Menu B: Bravčový perkelt na hrachovom pyré s restovanou mrkvou (1,7,9) 150 g
Menu C: Domáce cestoviny s grilovanou zeleninou, drvenými paradajkami a parmezánom (1,3,7,9) 300 g
Šalát: Miešaný listový šalát s mrkvou, cviklou a uhorkou 150 g
 
23.9.2020
Polievka 1: Hustá špenátová s krutónmi a bylinkovým olejom (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Konfitované kačacie stehno s dusenou kapustou a zemiakovou lokšou (1,3,7,9) 250 g
Menu B: Bylinkové mäsové guľky so syrovou omáčkou, pečenou koreňovou zeleninou a ryžou (1,3,7,9) 150 g
Menu C: Grilovaný encián na listovom šaláte s brusnicami, hroznom a karamelizovanými orechmi (7,8) 300 g
Šalát: Miešaný listový šalát s mrkvou, cviklou a uhorkou 150 g
 
24.9.2020
Polievka 1: Minestrone (9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Šťavnatý bravčový rezeň so sedliackym zemiakovým šalátom (1,3,7,9) 150 g
Menu B: Kuracie prsia na špenáte s maslovými haluškami (1,3,7,9) 150 g
Menu C: Pečená cvikla s kozím syrom, rukolou a tekvicovými semiačkami (7,9) 300 g
Šalát: Miešaný listový šalát s mrkvou, cviklou a uhorkou 150 g
 
25.9.2020
Polievka 1: Šošovicová kyslá s kôprom a zemiačikmi (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Tilapia v bylinkovej kruste na domácich gnocchi s tekvicovou omáčkou (1,3,4,7,9) 150 g
Menu B: Bravčové líčka na víne s maslovým hráškom a pučenými zemiakmi s cibuľou (7,9) 120 g
Menu C: Domáce slivkové pirohy s praženou strúhankou a maslom (1,3,7) 300 g
Šalát: Miešaný listový šalát s mrkvou, cviklou a uhorkou 150 g

 

 

 

Polievka 1: 1,30 €
Polievka 2: 1,30 €
Menu A: 5,40 €
Menu B: 4,40 €
Menu C: 4,40 €
Šalát: 2,00 €
Balenie: 0,30 €
Taška: 0,20 €