OBEDOVÉ MENU 21.10. - 25.10.2019

21.10.2019
Polievka 1: Jemná hrachová polievka (1,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Konfitované teľacie na zemiakovej pene s avokádom a pečenou mrkvou (7,9) 120 g
Menu B: Plnený kurací steak s enciánom na dusenej ryži s brusnicovou omáčkou (7,12) 150 g
Menu C: Tradičný granatiersky pochod so slaninou a sterilizovanou zeleninou (1,3,9) 300 g
Dezert: Palacinky s lekvárom a čokoládou (1) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s mrkvou, jablkom a citrónom 150 g
 
22.10.2019
Polievka 1: Paradajková polievka s bazalkou a parmezánom (7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Bravčové medailóniky so šalviou a prošutom na šťavnatých paprikových zemiakoch (1,7,9) 120 g
Menu B: Dusená hovädzia roštenka s tarhoňou a chrenovo-cviklovým šalátom (1,3,7,9) 120 g
Menu C: Bryndzové halušky so slaninou a pažítkou (1,3,7) 300 g
Dezert: Čokoládovo-banánová torta (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s uhorkou a reďkovkou 150 g
 
23.10.2019
Polievka 1: Hustá fazuľová polievka s údeným mäsom a kyslou smotanou (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Hovädzí Ribeye na grile s grilovanou zeleninou a kroketami (1,3,7,9) 120 g
Menu B: Francúzske zemiaky s klobásou a cibuľkou (3,7,9) 300 g
Menu C: Zemiakové gnocchi s hubami, červenou cibuľkou a vňaťou (1,3,7,9) 300 g
Dezert: Kiwi rezy (1,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s čerstvou cviklou a mrkvou 150 g
 
24.10.2019
Polievka 1: Sedliacka zemiaková polievka s krúpami (1,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Pečený diviak s glazovanými zemiačikmi a hráškom (7,8,9,10) 120 g
Menu B: Segedínsky guláš s domácou kysnutou knedľou (1,3,7,12) 120 g
Menu C: Šalát z pečenej zeleniny, bulgurom a pečenou mozzarellou (7,9) 300 g
Dezert: Gaštanové pyré so šľahačkou a čokoládou (7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s kapustou a paprikou 150 g
 
25.10.2019
Polievka 1: Kelová polievka so zemiakmi a mrveničkou (1,3,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Vyprážaná treska v bylinkovej strúhanke s domácimi hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,4,6,7,9) 120 g
Menu B: Plnené bravčové karé s prošutom a ementálom s varenými maslovými zemiačikmi (7,9) 150 g
Menu C: Lekvárové pirohy s vlašskými orechmi a maslom (1,3,7) 300 g
Dezert: Zmrzlina s ovocím (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát so cherry paradajkami 150 g

 

 

 

Polievka 1: 1 €
Polievka 2: 1 €
Menu A: 4,90 €
Menu B: 3,90 €
Menu C: 3,90 €
Dezert: 1,40 €
Šalát: 2 €
Balenie: 0,30 €
Taška: 0,20 €