OBEDOVÉ MENU 13.9. - 17.9.2021

13.9.2021
Polievka 1: Krémová cesnaková s restovaným kelom a slaninou (1,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Burger s trhaným hovädzím mäsom, batátovými hranolkami a coleslaw šalátom (1,3,6,7,10,11) 300 g
Menu B: Hovädzie zadné na frankfurtský spôsob s dusenou ryžou a uhorkovým šalátom (1,6,7,9,12) 150 g
Menu C: Miešaný listový šalát s grilovanou zeleninou, syrom v cestíčku a jogurtový dip (1,3,7,9) 300 g
Šalát: Jarný listový šalát s reďkovkou, cibuľkou a cherry paradajkami 150 g
 
14.9.2021
Polievka 1: Hrachová s údeným mäsom a majoránkou (1,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Burger s trhaným hovädzím mäsom, batátovými hranolkami a coleslaw šalátom (1,3,6,7,10,11) 300 g
Menu B: Marinovaný bravčový bôčik na horčicovej zemiakovej pene a listovým šalátom s výhonkami (6,7,9,10) 150 g
Menu C: Prívarok z maslovej tekvice s restovaným tempehom a vajíčkom (1,3,6,7,9) 300 g
Šalát: Jarný listový šalát s reďkovkou, cibuľkou a cherry paradajkami 150 g
 
15.9.2021
     
  SVIATOK  
     
     
     v
     
 
16.9.2021
Polievka 1: Krémová hubová s kúskami restovaných húb a pažítkou (1,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Burger s trhaným hovädzím mäsom, batátovými hranolkami a coleslaw šalátom (1,3,6,7,10,11) 300 g
Menu B: Morčacie soté na maďarský spôsob s maslovými haluškami a baraními rohmi (1,6,7,9,12) 150 g
Menu C: Chrumkavé cuketovo-zemiakové placky s kôprovou smotanou a syrom (1,3,7,9) 300 g
Šalát: Jarný listový šalát s reďkovkou, cibuľkou a cherry paradajkami 150 g
 
17.9.2021
Polievka 1: Fazuľová kyslá s kôprom a zemiakmi (1,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Burger s trhaným hovädzím mäsom, batátovými hranolkami a coleslaw šalátom (1,3,6,7,10,11) 300 g
Menu B: Bravčové výpečky s dusenou červenou kapustou a kysnutou knedľou (1,3,6,7,9) 150 g
Menu C: Cisársky trhanec s tvarohom, ovocným coulis a karamelom (1,3,7) 300 g
Šalát: Jarný listový šalát s reďkovkou, cibuľkou a cherry paradajkami 150 g

 

 

 

Polievka 1: 1,30 €
Polievka 2: 1,30 €
Menu A: 5,40 €
Menu B: 4,40 €
Menu C: 4,40 €
Šalát: 2,00 €
Balenie: 0,30 €
Taška: 0,20 €