OBEDOVÉ MENU 20.5. - 24.5.2019

20.5.2019
Polievka 1: Zemiaková kyslá krémová s opraženou slaninkou (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Králičí paprikáš so špenátovými haluškami (1,3,7,9) 120 g
Menu B: Bryndzové pirohy s praženou slaninou, smotanou a pažítkou (1,3,7,9) 300 g
Menu C: Miešaný listový šalát s pečenou paprikou, avokádom a kúskami syra, pečivo (1,3,7,9) 300 g
Dezert: Jablkové pité (1) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s mrkvou, jablkom a citrónom 150 g
 
21.5.2019
Polievka 1: Zeleninová krémová s fritovanou cibuľkou (1,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Pečené kačacie stehno s kapustovou marmeládou a domácou lokšou (1,3,7,8) 250 g
Menu B: Fazuľový prívarok s bravčovými kockami na paprike (1,7,9) 300 g
Menu C: Penne s čerstvými cherry paradajkami, rukolou, pestom, posypané parmezánom (1,3,7,8,9) 300 g
Dezert: Mrkvová torta (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s uhorkou a reďkovkou 150 g
 
22.5.2019
Polievka 1: Šošovicová kyslá (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Hovädzie kúsky s kôprovou omáčkou na pečenej mrkve so zemiačikmi (1,3,7,9) 120 g
Menu B: Plnená sekaná s vajíčkom na zemiakovej kaši s tzatziky 300 g
Menu C: Špargľové rizoto (7,9) 300 g
Dezert: Maková torta (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s čerstvou cviklou a mrkvou 150 g
 
23.5.2019
Polievka 1: Jarná minestróne (9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Jelenie stehno na smotanovej hlive so zemiakovými šúľancami (1,3,7,9) 120 g
Menu B: Vyprážaný bravčový rezeň so sedliackym šalátom (1,3,12) 150 g
Menu C: Pohánkovo-zeleninové rizoto so syrom feta (7,9) 300 g
Dezert: Panna Cotta (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s kapustou a mrkvou 150 g
 
24.5.2019
Polievka 1: Smotanová hríbová polievka (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Mahi mahi na zelenine s quinou, citrónom a mätou (4,7,9) 120 g
Menu B: Kuracia roládka plnená sušenou paradajkou, fetou a rukolou s dusenou ryžou (7,9) 150 g
Menu C: Šišky s lekvárom (1,3,7) 300 g
Dezert: Zmrzlina s ovocím (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s paradajkou a cibuľkou 150 g

 

 

 

Polievka 1: 1 €
Polievka 2: 1 €
Menu A: 4,90 €
Menu B: 3,90 €
Menu C: 3,90 €
Dezert: 1 €
Šalát: 2 €
Balenie: 0,30 €
Taška: 0,20 €