OBEDOVÉ MENU 10.12. - 14.12.2018

10.12.2018
Polievka 1: Jemná hrachová polievka (1,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Bravčová roláda na cviklovom rizote s pestom (7,8,9) 120 g
Menu B: Grilovaný encián s miešaným šalátom, prošutom, limetkovým dresingom a pečivom (1,7,8) 300 g
Menu C: Tagliatelle so špenátom a mascarpone (1,3,7,9) 300 g
Dezert: Palacinky s lekvárom a čokoládou (1,3,7) 70 g
 
11.12.2018
Polievka 1: Paradajková polievka s bazalkou a parmezánom (7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Bravčové medailóniky so šalviou a prošutom na šťavnatých paprikových zemiakoch (1,7,9) 120 g
Menu B: Dusená hovädzia roštenka s tarhoňou a chrenovo-cviklovým šalátom (1,3,7,9) 120 g
Menu C: Bryndzové halušky so slaninou a pažítkou (1,3,7) 300 g
Dezert: Jablkové pité (1,3,7) 70 g
 
12.12.2018
Polievka 1: Hustá fazuľová polievka s údeným mäsom a kyslou smotanou (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Teľací vyprážaný rezeň s hranolkami a brusnicami (1,3,7,12) 120 g
Menu B: Zapekané zemiaky s klobásou a vajíčkom (3,7,9) 300 g
Menu C: Šošovicový šalát s cviklou, avokádom, kelom a semiačkami (5,9,10,11) 300 g
Dezert: Krémeš (1,3,7) 70 g
 
13.12.2018
Polievka 1: Sedliacka zemiaková polievka s krúpami (1,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Hovädzia roštenka na grile s maslovou kukuricou a cesnakovou omáčkou (7,9) 120 g
Menu B: Segedínsky guláš s domácou knedľou (1,3,7,12) 120 g
Menu C: Zemiakové gnocchi s gorgonzolovou omáčkou (1,3,7,9) 300 g
Dezert: Panna cotta (3,7) 70 g
 
14.12.2018
Polievka 1: Kelová polievka so zemiakmi a mrveničkou (1,3,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Tilapia na teplom kapustovom šaláte s fazuľou, mrkvou a cibuľou (4,7,9) 120 g
Menu B: Šťavnaté kuracie prsia s feniklovým bulgurom a pečenou mrkvou (1,7,9) 150 g
Menu C: Domáce šúľance s makom a prepusteným maslom (1,3,7) 300 g
Dezert: Zmrzlina s ovocím (7) 70 g

 

 

 

Polievka 1: 1 €
Polievka 2: 1 €
Menu A: 4,90 €
Menu B: 3,90 €
Menu C: 3,90 €
Dezert: 1 €
Balenie: 0,30 €
Taška: 0,20 €