OBEDOVÉ MENU 18.11. - 22.11.2019

18.11.2019
Polievka 1: Cesnaková krémová s opečeným chlebom (1,3,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Hovädzí plátok na slaninovo-hubovej omáčke so zemiakovou kašou (1,7) 120 g
Menu B: Tekvicové rizoto s baby špenátom, tekvicovými semiačkami a olejom (7,9) 300 g
Menu C: Grilovaný syr na farebnom šaláte so cherry paradajkami, kalerábom a balsamikom (7,9) 300 g
Dezert: Panna cotta (3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s mrkvou, jablkom a citrónom 150 g
 
19.11.2019
Polievka 1: Hrachová polievka s údeným mäsom (1,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Bravčová panenka v pistáciách so slaninovými tlačenými zemiakmi, špenátové pesto (1,3,7,8,9) 120 g
Menu B: Šťavnaté kuracie rizoto s hráškom, pórom a parmezánom (7,9) 300 g
Menu C: Quinoa šalát s citrónom, kôprom, červenou cibuľou, kapustou a avokádom (6,7,8,10,11) 300 g
Dezert: Čokoládová roláda (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s uhorkou a reďkovkou 150 g
 
20.11.2019
Polievka 1: Mrkvový krém s lístočkami rukoly (1,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Kačacie prsia s kapustovou marmeládou a lokšou (1,3,7,9) 120 g
Menu B: Sviečková na smotane s domácou kysnutou knedľou (1,3,7,8,9) 120 g
Menu C: Domáce gnocchi s cviklou, kôprom a smotanou (1,3,7,9) 300 g
Dezert: Orechová torta (1,3,7,8) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s čerstvou cviklou a mrkvou 150 g
 
21.11.2019
Polievka 1: Jemná tekvicová polievka s tekvicovým olejom (9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Hovädzí tokáň na červenom víne s maslovými haluškami a zelenou cibuľou (1,3,7,9) 120 g
Menu B: Konfitované farmárske kuracie stehno na paprike s tarhoňou (1,3,7,9) 240 g
Menu C: Vyprážaná brokolica s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,7) 300 g
Dezert: Gaštanové pyré so šľahačkou (7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s kapustou a paprikou 150 g
 
22.11.2019
Polievka 1: Fazuľová kyslá polievka s kôprom (1,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Tilapia s bylinkovou krustou na krémovom rizote s parmezánom (1,7,9) 120 g
Menu B: Konfitovaný bravčový bôčik so zemiakovou kašou, výpekom a feferónmi (7,9) 150 g
Menu C: Cisársky trhanec s marhuľovým pyré a tvarohom (1,3,7) 300 g
Dezert: Zmrzlina s ovocím (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát so cherry paradajkami 150 g

 

 

 

Polievka 1: 1 €
Polievka 2: 1 €
Menu A: 4,90 €
Menu B: 3,90 €
Menu C: 3,90 €
Dezert: 1,40 €
Šalát: 2 €
Balenie: 0,30 €
Taška: 0,20 €