OBEDOVÉ MENU 14.6. - 18.6.2021

14.6.2021
Polievka 1: Kyslá fazuľková s kôprom a zemiakmi (1,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Flank steak s grilovanou kukuricou, bbq omáčkou a batátovými hranolkami (6,7,9) 150 g
Menu B: Vyprážaný bravčový rezeň s majonézovým zemiakovým šalátom (1,3,6,7,9,10) 150 g
Menu C: Vegetariánsky zemiakový paprikáš so sójou a chrumkavým pečivom (1,3,6,7,8,9,11) 300 g
Šalát: Jarný listový šalát s reďkovkou, cibuľkou a cherry paradajkami 150 g
 
15.6.2021
Polievka 1: Mrkvová krémová s fetou a tekvicovými semiačkami (1,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Flank steak s grilovanou kukuricou, bbq omáčkou a batátovými hranolkami (6,7,9) 150 g
Menu B: Dusené hovädzie s chrenovou omáčkou a domácou kysnutou knedľou (1,3,6,7,9) 150 g
Menu C: Talianske hubové rizoto s parmezánom a žeruchou (7,9) 300 g
Šalát: Jarný listový šalát s reďkovkou, cibuľkou a cherry paradajkami 150 g
 
16.6.2021
Polievka 1: Bryndzový demikát so slaninou (1,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Flank steak s grilovanou kukuricou, bbq omáčkou a batátovými hranolkami (6,7,9) 150 g
Menu B: Fazuľový prívarok s trhaným kačacím mäsom (1,6,7,9) 300 g
Menu C: Špargľový šalát s holandskou omáčkou, pražskou šunkou, vajíčkom a čerstvým chlebom (1,3,6,7,9) 300 g
Šalát: Jarný listový šalát s reďkovkou, cibuľkou a cherry paradajkami 150 g
 
17.6.2021
Polievka 1: Boršč (1,6,7,9,12) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Flank steak s grilovanou kukuricou, bbq omáčkou a batátovými hranolkami (6,7,9) 150 g
Menu B: Hovädzí tokáň na paradajkách a pive so slovenskou ryžou a grilovanou cibuľkou (1,3,6,7,9) 150 g
Menu C: Cestoviny s maslom, cesnakom, šalviou, špenátom a parmezánom (1,3,7,9) 300 g
Šalát: Jarný listový šalát s reďkovkou, cibuľkou a cherry paradajkami 150 g
 
18.6.2021
Polievka 1: Paprikovo-hrášková polievka so zemiakmi a mrvenicou (1,3,6,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Flank steak s grilovanou kukuricou, bbq omáčkou a batátovými hranolkami (6,7,9) 150 g
Menu B: Vykostené kuracie stehno s bazalkovou ryžou a cherry paradajkami (6,7,8,9) 150 g
Menu C: Buchty na pare so slivkovým lekvárom, kakaom a maslom (1,7,9) 300 g
Šalát: Jarný listový šalát s reďkovkou, cibuľkou a cherry paradajkami 150 g

 

 

 

Polievka 1: 1,30 €
Polievka 2: 1,30 €
Menu A: 5,40 €
Menu B: 4,40 €
Menu C: 4,40 €
Šalát: 2,00 €
Balenie: 0,30 €
Taška: 0,20 €