OBEDOVÉ MENU 21.11. - 25.11.2022

21.11.2022
Polievka 1: Kyslá fazuľová polievka (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Pomaly pečené teľacie na zeleninovom bulgure s prírodnou omáčkou (1,7,9,11) 120 g
Menu B: Bravčové medailóniky na smotane so slovenskou ryžou (1,3,6,7,8,9,10) 150 g
Menu C: Zemiakový paprikáš s klobásou a sterilizovanou zeleninou (1,3,9) 300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
22.11.2022
Polievka 1: Mrkvová krémová (1,3,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Pomaly pečené teľacie na zeleninovom bulgure s prírodnou omáčkou (1,7,9,11) 120 g
Menu B: Hovädzie s chrenovou omáčkou a s domácou knedľou (1,3,9,12) 150 g
Menu C: Fazuľový prívarok so sójovým perkeltom a chlebom (1,3,7,9,12) 300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
23.11.2022
Polievka 1: Cícerová polievka (1,7,12) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Pomaly pečené teľacie na zeleninovom bulgure s prírodnou omáčkou (1,7,9,11) 120 g
Menu B: Kuracie rizoto so syrom a kyslou uhorkou (6,7,10,12) 300 g
Menu C: Zapekaná zelenina s pestom, zemiakmi a parmezánom (1,5,7,9)/td> 300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
24.11.2022
Polievka 1: Boršč (1,6,7,9,10,12) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Pomaly pečené teľacie na zeleninovom bulgure s prírodnou omáčkou (1,7,9,11) 120 g
Menu B: Bravčový rezeň s majonézovým šalátom (1,3,5,6,10,12) 300 g
Menu C: Šalát caprese s mozzarelou, cherry paradajkami a opekanou bagetkou (1,3,7,11) 300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g
 
25.11.2022
Polievka 1: Zeleninová krémová so syrom (1,3,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou (1,9) 0,30 l
Menu A: Pomaly pečené teľacie na zeleninovom bulgure s prírodnou omáčkou (1,7,9,11) 120 g
Menu B: Kapustové strapačky so slaninkou (1,3,7,12) 150 g
Menu C: Škoricové osie hniezda s cukrovou polevou (1,3,7) 300 g
Šalát: Listový šalát so cherry paradajkami, uhorkou a mrkvou 150 g

 

 

 

Polievka 1: 1,80 €
Polievka 2: 1,80 €
Menu A: 8,00 €
Menu B: 7,50 €
Menu C: 6,90 €
Šalát 2,40 €
Balenie: 0,30 €
Taška: 0,20 €