OBEDOVÉ MENU 21.1. - 25.1.2019

21.1.2019
Polievka 1: Kyslá polievka zo zelenej fazuľky s kôprom (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Hovädzie rezančeky na cesnaku a kápii s haluškami (3,7,9) 120 g
Menu B: Zeleninové fašírky so zemiakovou kašou a marinovaným karfiolom (1,3,6,7,10) 300 g
Menu C: Špagety s pestom a parmezánom (1,3,7,8,10) 300 g
Dezert: Mandľový koláč s ovocím (1,3,7) 70 g
 
22.1.2019
Polievka 1: Bryndzová polievka so slaninkou (1,7,12) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Citrónové kuracie prsia s bylinkovými zemiačikmi a kompótom (7,9,12) 120 g
Menu B: Hovädzie pomaly varené s chrenovou omáčkou a domácou knedľou (1,3,7,9) 120 g
Menu C: Hubové špecle s mladým hráškom a vajíčkom (1,3,7,9) 300 g
Dezert: Krémeš (1,3,7) 70 g
 
23.1.2019
Polievka 1: Hríbová polievka (1,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Konfitované kačacie stehno s balsamicovou kapustou a lokšami (1,3,7,9) 250 g
Menu B: Bylinková mäsová fašírka s tekvicovou omáčkou a kuskusom (1,3,7,9) 150 g
Menu C: Fazuľový prívarok so sójovým perkeltom (1,6,7,8,9) 300 g
Dezert: Orechová torta (1,3,7) 70 g
 
24.1.2019
Polievka 1: Boršč (1,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Bravčové medailóniky s pečenou koreňovou zeleninou a dusenou ryžou (6,7,9) 120 g
Menu B: Lasagne Bolognese (1,3,7,9) 300 g
Menu C: Šalát s kelom, granátovým jablkom a parmezánom, bagetka (7,9) 300 g
Dezert: Tvarohová pena s ovocím (1,3,7) 70 g
 
25.1.2019
Polievka 1: Polievka z červenej šošovice (1,3,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Viedenský hovädzí guláš so zeleninou a žemľovou knedľou (1,3,7,9) 120 g
Menu B: Pečená morská šťuka s cibuľovou omáčkou a baby mrkvou (4,7,9) 120 g
Menu C: Zapekané palacinky s tvarohom a vaječným krémom (1,3,7,8,12) 300 g
Dezert: Zmrzlina s ovocím (1,3,7) 70 g

 

 

 

Polievka 1: 1 €
Polievka 2: 1 €
Menu A: 4,90 €
Menu B: 3,90 €
Menu C: 3,90 €
Dezert: 1 €
Balenie: 0,30 €
Taška: 0,20 €