OBEDOVÉ MENU 15.7. - 19.7.2019

15.7.2019
Polievka 1: Kyslá polievka zo zelenej fazuľky s kôprom (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Roastbeef s horčicovou omáčkou a s tlačenými zemiakmi s cibuľou (7,9,10) 120 g
Menu B: Paradajkové rizoto s chorizom a rozmarínom (7,9) 300 g
Menu C: Vyprážaná zelenina s tzatziki dresingom a zemiakovým koláčom (1,3,7,9) 300 g
Dezert: Lievance s lekvárom a čokoládou (1) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s mrkvou, jablkom a citrónom 150 g
 
16.7.2019
Polievka 1: Bryndzová polievka so slaninkou (1,7,12) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Jeleň na smotane so špenátovými haluškami a výhonkami (1,3,7,9) 150 g
Menu B: Hovädzie pomaly varené s chrenovou omáčkou a domácou knedľou (1,3,7,9) 120 g
Menu C: Špagety s rukolovo-pistáciovým pestom a parmezánom (1,3,7,9) 300 g
Dezert: Čokoládovo-banánová torta (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s uhorkou a reďkovkou 150 g
 
17.7.2019
Polievka 1: Hríbová polievka (1,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Grilovaná chobotnica na kukuricovom pyré s limetkou (4,6,9) 120 g
Menu B: Kurací steak na maslovej zelenine s dusenou ryžou (7,9) 300 g
Menu C: Listový šalát s paradajkou, uhorkou a parmezánom (7) 300 g
Dezert: Pavlovova tortička (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s čerstvou cviklou a mrkvou 150 g
 
18.7.2019
Polievka 1: Boršč (1,6,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Bravčové medailóniky na grilovanej zelenine s kôprovou omáčkou (7,9) 120 g
Menu B: Lasagne Bolognese (1,3,7,9) 300 g
Menu C: Cuketové placky s ovsenými vločkami, domáce zeleninové lečo (1,3,7,9) 300 g
Dezert: Orechová torta (1,3,7,8) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s kapustou a paprikou 150 g
 
19.7.2019
Polievka 1: Šošovicová polievka z červenej šošovice (7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Morčacie chilli con carne s čedarom a basmati ryžou (6,7,9,10) 120 g
Menu B: Smotanové penne s kúskami rýb, pórom a vermutom (1,3,4,7,9) 150 g
Menu C: Dukátové buchtičky so škoricou a vanilkovým krémom (1,3,7) 300 g
Dezert: Zmrzlina s ovocím (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát so cherry paradajkami a kapustou 150 g

 

 

 

Polievka 1: 1 €
Polievka 2: 1 €
Menu A: 4,90 €
Menu B: 3,90 €
Menu C: 3,90 €
Dezert: 1 €
Šalát: 2 €
Balenie: 0,30 €
Taška: 0,20 €