OBEDOVÉ MENU 20.1. - 24.1.2020

20.1.2020
Polievka 1: Jemná syrová polievka (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Vykostené kuracie stehno na zemiakovej kaši s pečenou tekvicou a šošovicou (7,9) 150 g
Menu B: Bulgur šalát so zeleninou a grilovaným tofu (1,6,9,12) 300 g
Menu C: Čierny koreň na smotane s celozrnnou ryžou a pečenou zeleninou (7,9) 300 g
Dezert: Panna cotta (7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s mrkvou, jablkom a citrónom 150 g
 
21.1.2020
Polievka 1: Zeleninová krémová s fritovanou cibuľkou (1,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Morčacie s kari pastou, jazmínovou ryžou a zeleninou julien 150 g
Menu B: Domáci hrachový prívarok s bravčovými kockami (1,7,9) 300 g
Menu C: Penne pomodore s mozzarellou, špenátom a bazalkou (1,3,7) 300 g
Dezert: Čokoládová torta (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s uhorkou a reďkovkou 150 g
 
22.1.2020
Polievka 1: Šošovicová kyslá (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Hovädzie líčka s pečenou koreňovou zeleninou a šípkovou omáčkou, na šúľancoch (1,3,7,9) 120 g
Menu B: Pečená plnená sekaná na tlačených zemiakoch s cibuľou a čalamádou (1,3,7,9,12) 150 g
Menu C: Špenátové halušky so syrovou omáčkou (1,3,7,9) 300 g
Dezert: Piškótová roláda s lekvárom (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s čerstvou cviklou a mrkvou 150 g
 
23.1.2020
Polievka 1: Minestróne (9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Pomaly dusené hovädzie na uhorkovej omáčke s tarhoňou a chrenom (1,3,7,9) 120 g
Menu B: Vyprážaný bravčový rezeň so sedliackym šalátom s kúskami uhorky (1,3,12) 150 g
Menu C: Teplý šalát s cícerom, halluomi a baby špenátom (6,7,8,9,11) 300 g
Dezert: Tiramisu (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát s kapustou a paprikou 150 g
 
24.1.2020
Polievka 1: Smotanová hríbová polievka (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Tuniak na paradajkovom kuskuse s rukolovým šalátom s kúskami reďkovky (1,4,7,9) 120 g
Menu B: Konfitovaná bravčová krkovička so zemiakovým paprikášom (9) 150 g
Menu C: Slivkové gule s opraženou strúhankou a maslom (1,3,7) 300 g
Dezert: Zmrzlina s ovocím (1,3,7) 70 g
Šalát: Miešaný listový šalát so cherry paradajkami 150 g

 

 

 

Polievka 1: 1 €
Polievka 2: 1 €
Menu A: 4,90 €
Menu B: 3,90 €
Menu C: 3,90 €
Dezert: 1,40 €
Šalát: 2 €
Balenie: 0,30 €
Taška: 0,20 €