OBEDOVÉ MENU 20.11. - 24.11.2017

20.11.2017
Polievka 1: Jemná hrachová polievka (1,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Konfitované vykostené bravčové koleno so sterilizovanou zeleninou a chlebom (1,3,7,9) 250 g
Menu B: Kurací steak v slanine na zemiakovej kaši a s tzatziky dresingom (7,9) 150 g
Menu C: Zeleninové ragú, podávané s humusom a koriandrom (5,6,7,9,11) 300 g
Dezert: Banánový pohár s karamelom a šľahačkou (1,3,7) 70 g
 
21.11.2017
Polievka 1: Paradajková polievka s bazalkou a parmezánom (7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Bravčové medailóniky so šalviou a prošutom na gratinovaných zemiakoch (1,7) 120 g
Menu B: Dusená hovädzia roštenka na tarhoni so zeleninou (1,3,7,9) 120 g
Menu C: Bryndzové halušky so slaninou a pažítkou (1,3,7) 300 g
Dezert: Veterník (1,3,7) 70 g
 
22.11.2017
Polievka 1: Hustá fazuľová polievka s údeným mäsom a kyslou smotanou (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Hovädzia Ribeye na grile s grilovanou zeleninou a cesnakovou omáčkou (1,3,7,9) 120 g
Menu B: Francúzske zemiaky s klobásou a cibuľkou (3,7,9) 300 g
Menu C: Grilovaný encián na listovom šaláte (7,9) 300 g
Dezert: Ovocná kocka (1,3,7) 70 g
 
23.11.2017
Polievka 1: Tekvicová polievka (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Teľacia roláda so smotanovo-horčicovou omáčkou a viedenskou knedľou (1,3,7,10) 120 g
Menu B: Segedínsky guláš s domácou knedľou (1,3,7,12) 120 g
Menu C: Cuketové placky s ovsenými vločkami a šošovicovým rizotom (1,3,7,9) 300 g
Dezert: Medové rezy (1,3,7) 70 g
 
24.11.2017
Polievka 1: Kelová polievka so zemiakmi a mrveničkou (1,3,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Grilovaný filet z ostrieža na petržlenovom pyré a s maslovým pórom (4,7,9) 120 g
Menu B: Jesenné bravčové ragú na smotane so zeleninou na dlhozrnnej ryži (7,9) 120 g
Menu C: Lekvárové pirohy s makom a prepusteným maslom (1,3,7) 300 g
Dezert: Zmrzlina s horúcim ovocím (1,3,7) 70 g

 

 

 

Polievka 1: 1 €
Polievka 2: 1 €
Menu A: 4,90 €
Menu B: 3,90 €
Menu C: 3,90 €
Dezert: 1 €