OBEDOVÉ MENU 22.1. - 26.1.2018

22.1.2018
Polievka 1: Krémová cesnaková polievka (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Hovädzie medailóniky na slaninovo-hubovej omáčke so zemiakovou kašou (1,7) 120 g
Menu B: Grilovaný encián so zeleninou ratatouille a bazalkovým pestom (6,7,8,9) 300 g
Menu C: Špagety aglio olio s parmezánom (1,3,7,9) 300 g
Dezert: Panna cotta (3,7) 70 g
 
23.1.2018
Polievka 1: Hrachová polievka s údeným mäsom (1,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Pečená bravčová panenka s fazuľovými strukmi a gratinovanými zemiakmi (3,7,9) 120 g
Menu B: Kurací stroganov s ryžou (1,7,9,10) 120 g
Menu C: Filetované tofu na šaláte z pečenej tekvice, baby špenátu a reďkovky (6,9) 300 g
Dezert: Marhuľová bublanina (1,3,7) 70 g
 
24.1.2018
Polievka 1: Mrkvový krém s lístočkami rukoly (1,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Morčacia saltimbocca s dlhozrnnou ryžou a omáčkou zo sušených paradajok (3,7,9) 120 g
Menu B: Vyprážaná brokolica s hranolkami a tatárskou omáčkou (1,3,7) 300 g
Menu C: Zemiakový prívarok s domácou fašírkou (1,3,7) 300 g
Dezert: Tiramisu (1,3,7) 70 g
 
25.1.2018
Polievka 1: Cibuľovo-syrová polievka s pažítkou (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Hovädzie chuck tender so zemiakovými plátkami a grilovanou kukuricou (7,9) 120 g
Menu B: Konfitované farmárske kuracie stehno na paprike s haluškami (1,3,7) 240 g
Menu C: Grilovaná mozzarella v slaninke na miešanom šaláte s pečenými cherry paradajkami (7,9) 300 g
Dezert: Cheescake (1,3,7) 70 g
 
26.1.2018
Polievka 1: Fazuľová kyslá polievka s kôprom (1,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Grilovaný losos so zapekanou zeleninou (1,3,4,7,9) 120 g
Menu B: Pečený bravčový bôčik so zemiakovou kašou a výpekom (7) 150 g
Menu C: Tvarohová žemľovka s hruškou (1,3,7) 300 g
Dezert: Zmrzlina s ovocím (3,7) 70 g

 

 

 

Polievka 1: 1 €
Polievka 2: 1 €
Menu A: 4,90 €
Menu B: 3,90 €
Menu C: 3,90 €
Dezert: 1 €
Balenie: 0,30 €