OBEDOVÉ MENU 17.7. - 21.7.2017

17.7.2017
Polievka 1: Brokolicová krémová s krutónmi (1,3,6,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Bravčová kotleta so zeleným korením a hasselback zemiakom (7,9) 200 g
Menu B: Bryndzové halušky so slaninou a pažítkou (1,3,7) 300 g
Menu C: Listové šaláty s marinovaným syrom, bulgurom a pečenou paprikou (1,7,9) 300 g
Dezert: Panna cotta (1,3,7) 70 g
 
18.7.2017
Polievka 1: Šošovicová polievka s klobásou (1,7) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Hovädzí flank steak na masle s karamelizovanou mrkvou a hranolkami 120 g
Menu B: Vyprážaný maslový rezeň s petržlenovými zemiakmi a uhorkovým šalátom (1,3,7,9) 150 g
Menu C: Letný šalát s brokolicou, karfiolom a cibuľou, preliaty digónskym dresingom (1,3,6,7,8,9) 300 g
Dezert: Čokoládová roláda (1,3,7) 70 g
 
19.7.2017
Polievka 1: Domáca kapustnica so sušenými hubami (1) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Bravčové líčka na víne so šalátom z čiernej ryže a zeleniny (7,9) 120 g
Menu B: Konfitované hovädzie plece na tlačených zemiakoch s pórom (7,9) 120 g
Menu C: Špagety aglio olio e peperoncino (1,3,7,9) 300 g
Dezert: Krémeš (1,3,5,7,8) 70 g
 
20.7.2017
Polievka 1: Špargľová polievka s jogurtom a sezamom (1,6,7,11) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Plnené kuracie stehno na smotanovom keli s pečenými zemiakmi (7,9) 240 g
Menu B: Pečená bravčová krkovička s dusenou kapustou a domácou knedľou (1,3,7,12) 120 g
Menu C: Grilovaný encián na francúzskom zemiakovom šaláte (6,7,8,9) 300 g
Dezert: Cheescake (1,3,7,8) 70 g
 
21.7.2017
Polievka 1: Hráškový krém s mätou a mascarpone (1,7,9) 0,25 l
Polievka 2: Vývar z farmárskych kurčiat s cestovinou, mäsom a zeleninou julien (1,9) 0,30 l
Menu A: Sous vide treska na šafránovom rizote so sušenou paradajkou (4,7,9) 120 g
Menu B: Plnená paprika s paradajkovou omáčkou a kysnutým bochníkom (1,3,7,9) 150 g
Menu C: Americké lievance s broskyňovým ragú a medom (1,3,7) 300 g
Dezert: Zmrzlina (1,3,7) 70 g

 

 

 

Polievka 1: 1 €
Polievka 2: 1 €
Menu A: 4,90 €
Menu B: 3,90 €
Menu C: 3,90 €
Dezert: 1 €